• BIST 10032.27
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

İçimizdeki Tohumu Uyandırmak Konulu Sohbet Agora Alışveriş Merkezi’nde

İçimizdeki Tohumu Uyandırmak Konulu Sohbet Agora Alışveriş Merkezi’nde
Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği her hafta birbirinden farklı konularıyla alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 14 Ekim Cuma günü Kişisel Dönüşüm Uzmanı Şehime Gül Gözen’i ağırlayacak.

Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin yoğun ilgiyle takip ettiği her hafta birbirinden farklı konularıyla alanında uzman konukları ağırlayan Agora Sohbetleri, 14 Ekim Cuma günü Kişisel Dönüşüm Uzmanı Şehime Gül Gözen’i ağırlayacak. Saat 16:00’da gerçekleşecek olan söyleşide Şehime Gül Gözen “İçimizdeki Tohumu Uyandırmak ” konusu ile Agora Sohbetleri takipçileriyle buluşacak.

ŞEHİME GÜL GÖZEN KİMDİR?
Şehime Gül Gözen, 1993 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2009 yılında Ege Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. 2011 de Yaşam Koçluğu eğitimi alarak hayatında farklı bir kariyer için yeni bir sayfa açtı. 2011 den bu yana Yaşam Koçluğu ve Marka Danışmanlığı yapmaya devam etti. Çocukluğundan beri insana dair her şeyi gözlemeye ve gözlediklerini hikâye ederek anlatmaya dolayısıyla psikolojiye, sosyolojiye ilgi duyan Gözen; Tasavvuf Felsefesini inceleyerek, Reiki 2 Eğitimleri aldı. 2014 yılında Efe Elmas ile Ankhamaya Farkındalık Atölyesini kuran Şehime Gül Gözen, Yaşam Koçluğuna ve kendi sistemini oluşturduğu Kişisel Dönüşüm Uzmanlığına devam ediyor. Gül bireysel seanslarıyla çalışmalarına devam etmektedir.

KENDİ POTANSİYELİMİZİN FARKINA VARABİLMENİN SIRLARI AGORA SOHBETLERİ’NDE!
Kişisel Dönüşüm Uzmanı Şehime Gül Gözen, 14 Ekim Cuma günü saat 16:00’da A Blok etkinlik alanında gerçekleştireceği söyleşide; hepimizin bu dünyaya kalbinde ona özel hediyesi ile geldiğine inandığını, bu olayın sanki bir çiçeğin tohumu gibi göründüğünü ve içimizde olağanüstü potansiyellerin gizli olduğunu aktaracak. Gözen; kendi potansiyelimizi ortaya koyabilmemiz, tohumun onu sarmalayan kabuğundan sıyrılıp toprağın dışına kafasını uzatması, boy vermesi, çiçek açması, kendimize ve hayata ait yargılamalardan uzaklaşarak mümkün olabileceğini çeşitli örnekler ve anekdotlar ile Agora Sohbetleri’nde ziyaretçilere anlatacak. 

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Sohbetleri’nde ziyaretçilerin kişisel gelişimine fayda sağlayacak verimli konuları ele aldıklarını belirterek, 14 Ekim Cuma günü gerçekleşecek olan Şehime Gül Gözen ile” İçimizdeki Tohumu Uyandırmak “adlı keyifli sohbeti kaçırmamaları için tüm İzmirlileri Agora Sohbetlerine davet etti. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.