• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 19 °C

Kılıçdaroğlu Çiğli’de 25 Açılış Yapacak

Kılıçdaroğlu Çiğli’de 25 Açılış Yapacak
Çiğli Belediyesi tarafından yapılan çok sayıda tesis ve hizmetin yer aldığı toplu açılış ve temel atma töreni için 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çiğli’de olacak.

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan çok sayıda tesis ve hizmetin yer aldığı toplu açılış ve temel atma töreni için 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çiğli’de olacak. İlk kez bu kadar kapsamlı açılış ve temel atma töreni düzenleyeceklerini belirten Başkan Hasan Arslan, tüm Çiğli ve İzmirlileri bu büyük coşkuya ortak olmaya davet etti.

Son dönemde yapılan hizmetlerle adından söz ettiren Çiğli Belediyesi tarafından tamamlanan 25 projenin açılışı yapılacak ve güneş enerjisi ile çalışan Uğur Mumcu pazar yerinin temeli atılacak.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış ve temel atma töreni, Evka 2’de İzmir Büyükşehir Belediye ile birlikte yapılan Pelikan Sosyal Tesislerinde düzenlenecek. 

Açılışı yapılacak tesis ve hizmetler ise şöyle; 2 bin 100 m2’lik Pelikan Sosyal Tesisleri, binlerce öğrenci ve kursiyere eğitim verilen Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi Mesleki Eğitim Kursları ile Çiğli’nin fidanları eğitim kursları,  3-6 yaş grubundaki miniklere hizmet veren Harmandalı Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Evi ile öğrenci ve ailelere eğitim danışmanlık yapılan Harmandalı Semt Danışma Merkezi. Açılışı yapılacak tesisler arasında ayrıca çeşitli mahallelerde bulunan 4 adet spor tesisinin ek binaları, Harmandalı Spor Salonu, 250 hayvan kapasiteli Hayvan Barınağı ve Bakımevi, binlerce öğrencinin kış aylarında spor yapmasına olanak sağlayan kış spor okulları, Yenimahalle pazaryeri, 4 adet muhtarlık binası ile çeşitli mahallelerde bulunan 9 adet park bulunuyor. Törende ayrıca Uğur Mumcu Mahallesinde yapılacak uzay çatılı ve güneş enerjili pazaryerinin temeli de atılacak.

Çiğli’ye hizmet için göreve talip olduklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Göreve geldiğimizden itibaren büyük bir titizlikle kaliteli hizmet üretiyoruz. Şimdi de bunların açılışını yapacağız. Tüm Çiğli ve İzmir halkını bu coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.