• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Minikler Hayvan Gününü Kutladı

Minikler Hayvan Gününü Kutladı
Çiğli’deki anaokulu öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Çiğli Belediyesi Veterinerlik binasına gelerek hayvanlarla ilgili yapılan görsel sunumla bilgilendirildi.

MİNİKLER HAYVAN GÜNÜNÜ KUTLADI

Çiğli’deki anaokulu öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Çiğli Belediyesi Veterinerlik binasına gelerek hayvanlarla ilgili yapılan görsel sunumla bilgilendirildi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da minik hayvan dostlarıyla bol eğlenceli ve eğitici dakikalar geçirdi.

Sokak hayvanlarına yönelik yürütülen çalışmalar doğrultusunda hazırlanan ve düzenli aralıklarla farklı eğitim seviyelerinde okuyan öğrencilere yönelik hayvan hakları ve hayvan sevgisi seminerlerine ara verilmeden devam ediliyor. 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde de Çiğli’deki anaokulu öğrencileri hayvan hakları ve hayvan sevgisi konusunda bilgilendirildi. Minik hayvan severler seminerin ardından veterinerlik binasında bulunan hayvanlarla eğlenceli zaman geçirdi.

BAŞKAN ARSLAN HAYVANLARI ANLATTI

Çiğli Belediyesi veterinerlik binasında sık sık anaokulu ve ilköğretim öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Arslan, öğrencilere hayvanları korumak için yapılacaklar, hayvan sevgisi ve hayvanlara gösterilmesi gereken yaklaşımlar ile hayvanların doğuştan gelen hakları ve sahiplenme konularında eğlenceli ve öğretici bir sunum gerçekleştirdi.

Yaşamın diğer canlılar için de var olduğunu vurgulayan ve bunların arasında şehirlerde yaşayan sokak hayvanlarına yönelik çalışmaların çok önemli bir yer kapladığını belirten Başkan Arslan, “Çiğli’de yaşayan sokak hayvanlarımız için çok önemli çalışmalar yürütüyoruz. Hayvanlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Onların takibine yönelik sıkı kontrollerimiz var. Biz hayvan sevgisinin küçük yaşlardan itibaren kazandırılması gerektiğine inanıyoruz. O yüzden de her yaştan öğrenci gruplarımızla hayvan sevgisi ve haklarına yönelik bilgilerimizi, rutin olarak yürüttüğümüz hizmetleri paylaşıyoruz. Çocuklarımıza hayvanlara nasıl davranmamız gerektiği ve sahiplenme konularında yol gösteriyoruz” dedi./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.